Συνάντηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλη Θραψανιώτη, Σωκράτη Βαρδάκη και Ανδρέα Ριζούλη, με τον Υφυπουργό εργασίας Τάσο Πετρόπουλο

Με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Τάσο Πετρόπουλο συναντήθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλης Θραψανιώτης, Σωκράτης Βαρδάκης και Ανδρέας Ριζούλης, παρουσία του Διοικητή του ΕΦΚΑ, Λάμπρου Σέμπου και της Διευθύντριας Συντάξεων κας Δέσποινας Ατάλιαλη. 
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Θραψανιώτης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) Ενιαίο Φορέα κοινωνικής Ασφάλισης- Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Λασιθίου και στην μεγάλη ανάγκη επίλυσης τους, που αφορούν κυρίως σε ζητήματα λειτουργίας τα οποία δυστυχώς επηρεάζουν ασφαλισμένους και συνταξιούχους. Ένα από αυτά είναι η υποστελέχωση του Α Τοπικού υποκαταστήματος και η ανάγκη αξιοποίησης όλου του δυναμικού στο Νομό Λασιθίου ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της απονομής συντάξεων. 
Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλονται τόσο από το Υπουργείο Εργασίας, όσο και από τον ΕΦΚΑ προκειμένου το αμέσως επόμενο διάστημα να εκδοθούν όλες οι αποφάσεις εκκρεμών κύριων και επικουρικών συντάξεων.